Om Råder

Målet til Råder er å gjøre personvern enkelt, rimelig og lønnsomt for din bedrift. Hva trenger du og hva trenger du ikke. Du vil bli selvhjulpen når arbeidet er ferdig. Vi kartlegger dine behov og dine kunders rettigheter og du får et tilbud basert på dette. Siden alt er modulbasert kan du velge å gjøre noe selv eller kjøpe alle tjenestene. 

Vår jobb er å gjøre ting enklere for deg. Vi "låner" deg i to timer, resten gjør vi. Vi skal ikke være et hinder på veien, tvert om. Vi gir deg nye muligheter. Med bakgrunn fra salg og marked er vi på din side, vi forstår dine behov.

 

Det er vanskelig å få nye kunder i dag og det er krevende å holde på de man har. Vi hjelper deg et stykke på vei og setter deg opp med verktøyet og design/kommunikasjonen du trenger for å holde kontakt med dine kunder.

 

Alle våre møter starter med en taushetserklæring fra vår side så du er trygg og anonym. 

Hvem er Råder?

Tom Bülow-Kristiansen. 

Med en fot i begge leire; salg og markedssjef gjennom flere år og personvernrådgiver ser jeg raskt dine behov og sørger for at GDPR ikke blir et hinder, men heller et middel for å nå dine mål. Jeg er utdannet designer og jobbet mange år med reklame og marked. Jeg er også utdannet personvernrådgiver og jobber med kunder innenfor GDPR på områder som foreninger, reklame, bygg og anlegg og serverdrift for å nevne noen. Målet er uansett at du skal kunne tilbys en enkel inngang til at din bedrift skal bli lovlig iht. Norsk lov og at dine kunder velger nettopp deg.