Personvernerklæring og cookies

Kjære leser og kunde.

Som vår kunde vil Råder oppbevare dine personopplysninger i hensikt til å fakturere eller kunne bistå deg ved ditt behov ifb. med GDPR for din bedrift. Vi lagrer ikke lenger enn kravene iht. loven om regnskap, maks 5 år. eller så lenge du er kunde. Annen informasjon som ikke gjelder regnskapstekniske krav vil bli slettet etter 2 år. Råder vi i dette tilfelle ta kontakt direkte med deg slik at det kan lagres lenger dersom du ønsker dette som en sikkerhet. Vi oppbevarer kun informasjon som kommer direkte fra deg/dere og det vil ikke bli bedt om mer informasjon enn det som er nødvendig for å fullføre forpliktelsene til Råder. 

Du kan når som helst be om innsyn, be om endring eller be om begrensning av persondata. Du kan også be om å få utlevert din personlige informasjon og få flyttet den dersom du ønsker det. Du kan be om å bli slettet, men informasjon om deg som angår regnskap kan kun slettes etter kravene om oppbevaring iht. regnskapsloven er oppfylt. 

Som kunde av Råder vil du også motta mail om saker som kan ha relevans for ditt arbeid med GDPR, eksempelvis endringer i loven, eller tilføyelser. Du kan selvsagt melde deg av dette nyhetsbrevet når du får dette. Utsending av dette brevet er for at du skal føle deg trygg på at du er ajour på personvernloven til enhver tid.  

Råder deler ikke din informasjon til tredjepart med mindre offentlige myndigheter ber om dette. 

Alle avtaler med underleverandører er sikret med en databehandleravtale for å unngå at dine personopplysninger kommer på avveie. 

Råder benytter seg kun av cookies som er nødvendige for at denne websiden skal fungere, men ikke av noen cookies som identifiserer dine personopplysninger.

Ønsker du kontakt send mail til post@raader.no eller ring: 90108125

Ønsker du å klage til Datatilsynet på hvordan Råder behandler dine personopplysninger har du også krav på det. Her er link:

Råder

Rådhusgaten 1

3126 Tønsberg

Org. nr. 924 647 175

post@raader.no